Novosti Crna kronika

stravični zločin

Sinu imućnog poduzetnika potvrđena optužnica za brutalno ubojstvo: trudnu djevojku 70 puta izbo nožem i ostavio ju da umre

stravični zločin

Zagrebački Županijski sud u petak je potvrdio optužnicu za teško ubojstvo 20-godišnjem Davidu Komšiću kojega tužiteljstvo tereti da je u veljači ove godine iz ljubomore ubio svoju bivšu djevojku, 18-godišnju Kristinu Krupljan, sa 70 ubodnih i petnaestaak reznih rana po glavi i tijelu.

Optužnicu je u petak potvrdilo optužno vijeće pa se očekuje sazivanje pripremnog ročišta na kojem će, među ostalim, biti određen i datum početka suđenja.

Monstrum je Kristini prerezao grkljan: procurili detalji s ispitivanja ubojice trudne djevojke

Davidu Komšiću sudit će se za teško ubojstvo: 'Kurvo, ubit ću te već sutra!', prijetio je Kristini; Ona na sudu tvrdila da čekaju dijete i da će se oženiti?!

Što je mladog Komšića natjeralo na brutalno ubojstvo trudne djevojke? 'Najčešće postoji i seksualna uzročnost, a specifično i patološka ljubomora'

Mladi ubojica priveden u DORH, pojavio se i otac, u međuvremenu cure detalji o obiteljskim poslovima imućnih Komšića...

Uznemirujući detalji iz iskaza Davida Komšića: Izvukao sam nož i zabio joj ga u vrat, čuo sam vrisak...

U optužnici podignutoj u lipnju ove godine stoji da je Komšić 22. veljače oko 21,30 sati u Zagrebu, na izuzetno brutalan način usmrtio bivšu djevojku nakon što su se vratili iz večernjeg izlaska, a znajući da je ona u novoj ljubavnoj vezi s drugim i da je trudna te da želi prekinuti emotivnu vezu s njim.

Najprije ju je "ponukan ljubomorom i željom za odmazdom te u nakani da ju usmrti" lijevom rukom pritisnuo na vozačko sjedalo kako se ne bi mogla osloboditi i micati, a potom joj "nožem zadao sedamdesetak ubodnih i ubodno-reznih rana te petnaestak reznih rana po tijelu i glavi".

Djevojka je od teških rana preminula na mjestu zločina.

Osim ovog zločina Komšić je i ranije bio optužen da zbog izazivanja prometne nesreće na Sveticama u travnju prošle godine kada je autom udario u pješaka koji je prelazio cestu, iako je na semaforu bilo upaljeno crveno svjetlo za pješake.

 

Naslovnica Crna kronika