Novosti Crna kronika

očevid u tijeku

Tragični kraj potrage za nestalom ženom: ribiči u rijeci pronašli mrtvo tijelo

očevid u tijeku

Mrtvo tijelo žene pronađeno je u petak ujutro na starom toku rijeke Drave kod Varaždina, a prepoznavanjem od članova obitelji utvrđeno je da se radi o ženi za kojom se tragalo od ponedjeljka ujutro, nakon što se udaljila iz kuće.

Varaždinska policija priopćila je kako su tijelo u rijeci, na predjelu zvanom Babinsko kod Križovljangrada, uočili ribiči te izvijestili policiju, čiji su službenici zajedno s vatrogascima izvukli tijelo.

Prepoznavanjem od strane članova obitelji utvrđeno je da se radi o Mariji Hutinski, koja se u ponedjeljak oko 8 sati udaljila iz kuće u Falinić Bregu. 

U policiji napominju kako su od trenutka prijave nestanka žene, u suradnji s vatrogascima i pripadnicima Hrvatske gorske službe spašavanja svakodnevno provodili intenzivne mjere traganja šumskih, vodenih i drugih površina na užem i širem prostoru mjesta prebivališta nestale.

Tako su u četvrtak pripadnici Interventne jedinice PU varaždinske i ronioci Antiterorističke jedinice Lučko, osim pretrage terena pretraživali i navedeni stari tok rijeke Drave.

U tijeku je očevid na mjestu događaja, o čijim će rezultatima policija obavijestiti varaždinsko Županijsko državno odvjetništvo.

Naslovnica Crna kronika