Novosti Crna kronika

očevid još traje

Tijelo pronađeno u šumi pored Zagvozda pripada muškarcu srednjih godina, policija još ne zna njegov identitet; Je li riječ o mještaninu koji je nestao tijekom rujna?

 očevid još traje

Lovci koji su prolazili kroz šumoviti predio u mjestu Mušure na području Zagvozda pronašli su mrtvo muško tijelo. Tijelo je primjećeno u nedjelju oko 10 sati i nije bilo u raspadajućem stanju.

Radi se, kako doznajemo, o muškarcu srednjih godina, a pored tijela nisu pronađeni dokumenti niti bilo šta drugo što bi ukazivalo na identitet pokojnika.

Misteriozna smrt u Imotskoj krajini: u šumovitom predjelu pronađeno mrtvo tijelo muškarca

Iako se ne sumnja da se radi o kaznenom djelu, na mjestu pronalaska tijela obavlja se očevid po nalogu državnog odvjetništva, a obavit će se i obdukcija kako bi se utvrdio točan uzrok i vrijeme smrti.

Na imotskom području ovih tjedana nije zabilježen nijedan slučaj teškog ozljeđivanja ili ubojstva no tijekom rujna policiji je s tog područja prijavljen nestanak muške osobe koja do sada nije pronađena.

Radi li se baš o toj osobi ili o nekom drugom, ne može se prejudicirati dok ne završi obdukcija i ne utvrdi se identitet te osobe.

Od ljudi sa terena doznajemo da ničija obitelj za sada nije obaviještena kako bi došla na prizorište i prepoznala tijelo.

Naslovnica Crna kronika