Novosti Crna kronika

namamio je kokainom?

Taksist osumnjičen za silovanje žrtvu upoznao u narodnjačkom klubu, a ima i djevojku: Nisam je silovao, podivljala je jer nisam imao drogu; Žrtva: Poderao mi je najlonke, gurao prste...

 namamio je kokainom?

Nisam je silovao, oboje smo bili pijani i ona je dobrovoljno pošla sa mnom do mojeg kombija. Mislila je da imam drogu i pitala me imam li što, a ja sam rekao da imam. Kada smo ušli u kombi, shvatila je da nemam drogu i naglo je podivljala.

Počela je vrištati jer ima psihičkih problema, nakon čega sam ja izašao iz kombija. Ubrzo su tamo došli i moji prijatelji, a ona je bila potpuno obučena.

Dakle, ne stoji tvrdnja da sam je u kombiju silovao, ispričao je 27-godišnji zagrebački taksist H. H. koji je prije nekoliko dana završio u istražnom zatvoru u Remetincu temeljem optužbe da je pijanu 30-godišnju djevojku odnio u kombi i tamo je silovao, piše Jutarnji list.

Slučaj je dobio velik odjek u javnosti jer je neobičan događaj prošli četvrtak, 21. rujna, u gluho doba noći prijavio vozač Ubera koji je vidio nepoznatog muškarca kako djevojku, prebačenu poput vreće preko ramena, nosi u kombi. Uberovac je policiji javio registarske oznake i boju kombija uz kratki opis prizora, nakon čega je otišao dalje na drugu vožnju.

Obranu uhićenog taksista u nekim je dijelovima svoga opširnog iskaza potvrdila i sama, navodno silovana, djevojka koja, prema vlastitom priznanju, ima povijest psihičkih smetnji. Naime, premda tvrdi da ju je taksist silovao u kombiju, napominje pritom da je prilikom odlaska u kombi bila pri svijesti.

Upoznali se u klubu

Kako smo neslužbeno doznali, žrtva silovanja ispričala je policiji kako se s taksistom H. H. upoznala te večeri u obližnjem narodnjačkom klubu. Osim što su se tijekom druženja zaredale runde, ponudio joj je travu i kokain koje može kušati u kombiju, na što je ona pristala te krenula s njim do vozila.

U jednom ju je trenutku taksist, kako tvrdi, dignuo kao vreću i prebacio preko ramena te tako odnio do kombija. Vjerojatno se u tom trenutku tamo zatekao vozač Ubera koji je, vidjevši muškarca kako preko ramena nosi prebačenu djevojku, posumnjao da se radi o otmici te nazvao policiju.

Djevojka tvrdi da ju je muškarac, nakon što ju je odnio do kombija, počeo napastovati. Nekoliko puta udario joj je glavom o unutrašnjost prozora, a zatim joj je poderao najlonke i gurao prste u spolovilo.

Čim je iz kombija počela odzvanjati vika, dotrčali su prijatelji uhićenog H. H. i dvije djevojke. Muškarci su sjeli u kombi i odvezli se, a žrtvi kaznenog djela dvije su djevojke ponudile prijevoz kući.

Nakon dolaska u stan u gluho doba noći 30-godišnjakinja je pobjesnila shvativši što se doista dogodilo u kombiju te je sljedeće jutro izvijestila policiju o svemu. Policija nije odmah pronašla osumnjičenog na lokaciji na kojoj je prijavljen zločin, kao ni uberovca koji je dojavio na 192. Osumnjičenog su tek sljedeći dan pronašli i uhitili.

Prijatelji zgroženi

- Svog sina ću spašavati do boli. Ovime mu je uništen život. Bio je u prvim redovima kad su štrajkali taksisti i definitivno smo uvjereni da je moj sin žrtva namještaljke - rekla nam je majka uhićenog taksista o kojemu prijatelji imaju samo riječi hvale.

Noćne provode poznanici ne žele komentirati, no tvrde da “nije sklon nasilju, a ponajmanje da preko nasilja dolazi do djevojaka. On curu ima!”

U noćnom klubu su, pak, rekli da je djevojka koja je poslije navodno silovana bila sama te večeri u klubu te da dolazi jednom do dvaput mjesečno. Oni te večeri nisu vidjeli ništa sumnjivo, ali policija je bila kod njih i raspitivala se o događaju.

 

Naslovnica Crna kronika