Novosti Crna kronika

tragedija u senju

Ubojici koji je u noćnom klubu redara lišio života određen pritvor, dvojica ranjenih mladića i dalje se bore za život

tragedija u senju

Dok se obitelj ubijenog senjskog redara Tomislava Lopca (38) priprema za posljednji ispraćaj, a u KBC-u Rijeka od posljedica teškog ranjavanja oporavljaju Josip Mesić (27) i Tin Rončević (26), policija je dovršila kriminalističko istraživanje i prepratila istražnom sucu riječkog Županijskog suda Ivana Tomljanovića (55) kako bi mu se odredio pritvor zbog ubojstva i dvostrukog pokušaja ubojstva, piše Jutarnji list.

Ranjeni mladići su i dalje, doznajemo, u životnoj opasnosti jer je Mesić zadobio prostrjelnu ranu prsnoga koša, a Rončeviću je propucana glava, vrat te potkoljenica. No prema informacijama iz bolnice, njihovo zdravstveno stanje ide na bolje.

Podsjetimo, poslije pet sati ujutro u subotu u senjskom klubu Konoba Tomljanović je naprasno ugasio život redara koji ga je prethodno tog jutra dva puta izbacio iz kluba zbog neprimjerenog ponašanja. Tomljenovićev povrijeđeni ego to nije mogao podnijeti pa je otišao kući prevalivši desetke kilometara, uzeo dva pištolja i vratio se u Konobu.

Po ulasku je redara ranio u trbuh, no ni to mu nije bio dovoljno pa je nastavio nekontrolirano pucati. Pritom su kao kolateralne žrtve ozlijeđeni Mesić i Rončević, piše Jutarnji list.

 

Naslovnica Crna kronika