Novosti Crna kronika

pronađen pištolj

U noćnom klubu ubijen vlasnik popularnog restorana, a dvojica mladića ranjena: ubojica je navodno nasumce otvorio vatru po gostima lokala!?

pronađen pištolj

U disco clubu Konoba u Senju u napadu vatrenim oružjem smrtno je u ranim jutarnjim satima u subotu stradao 38-godišnjak, dvojica posjetitelja su ranjeni i nalaze se u Kliničkom bolničkom centru u Rijeci, a počinitelj je uhićen, doznaje se u ličko-senjskoj Policijskoj upravi.

Glasnogovornica PU Maja Brozičević izjavila je za Hinu da je do pucnjave došlo u 5.47 sati, da je počinitelj potom uhićen i nalazi se u Policijskoj postaji u Senju. Rekla je i da su ranjeni 26-godišnjak i 27-godišnjak izvan životne opasnosti.

Neslužbeno se doznaje da je kod 55-godišnjeg napadača nađen pištolj, no tek treba utvrditi je li to oružje iz kojeg je pucano. Portal Lika online navodi da je otprije poznat policiji te da je već bio u zatvoru, također zbog ubojstva.

Lika online također piše kako je, prema neslužbenim informacijama, ubijen vlasnik jednog popularnog restorana iz Senjske Drage.

Utvrđuje se i motiv, neke informacije govore kako mu meta nije bio vlasnik restorana, već je nasumično pucao po ljudima koje je zatekao u lokalu. I napadač i žrtve su Senjani.

Očevidom na mjestu događaja rukovodi riječko Županijsko državno odvjetništvo.

 

Naslovnica Crna kronika