Novosti Crna kronika

BIZARan INCIDENT

Palicom prebio pijanog muškarca koji mu je uznemiravao bebu i psa, ovaj se nakon zadobivenih udaraca srušio i zadobio ozljede opasne po život

BIZARan INCIDENT

U Policijskoj postaji Knin je dovršeno kriminalističko istraživanje nad 37-godišnjakom osumnjičenim za tjelesnu ozljedu iz nehaja, na štetu 53-godišnjaka, dok je 25-godišnjakinja osumnjičena za pomoć osumnjičenom nakon počinjena ovog kaznenog djela, izvijestili su iz šibenske policije, javlja Šibenski.hr.

Kako se navodi u policijskom priopćenju, osumnjičeni 37- godišnjak je u nedjelju,10. rujna oko 11,55 sati u Vrpolju, ispred svoje obiteljske kuće prilikom uznemiravanja njegova psa, a tim i njegova dvomjesečnog djeteta, improviziranom palicom nekoliko puta udario oštećenog 53-godišnjaka, koji je tom prilikom bio u vidno alkoholiziranom stanju.

Nakon toga oštećeni 53-godišnjak se udaljio s mjesta događaja, a potom je u neposrednoj blizini pao i zadobio teške i po život opasne ozlijede. Zbog zadobivenih ozljeda oštećeni je zadržan na daljnjem liječenju u bolnici u Kninu.

Potom je osumnjičeni (37) u namjeri prikrivanja sredstva kojim je kazneno djelo počinjeno, improviziranu palicu dao osumnjičenoj 25-godišnjakinji, koja je s ciljem da osumnjičenom pomogne da ne bude otkriven, palicu odbacila u metalni kontejner u Kninu.

Po dovršenom kriminalističkom istraživanju osumnjičeni je, uz kaznenu prijavu, predan pritvorskom nadzorniku ove Policijske uprave, a protiv osumnjičene 25-godišnjakinje će biti podnijeta kaznena prijava, tom Državnom odvjetništvu, redovnim putem.

Naslovnica Crna kronika