Novosti Crna kronika

jezivo otkriće

Mlada majka ubijena u podstanarskom stanu, policija s dugim cijevima traži ubojicu

jezivo otkriće

NOVO -  Ubijena žena je prema neslužbenim podacima koje su objavila 24 sata majka dvoje male djece. Nje ubojica navodno je s područja Duge Rese. 24 sata doznaju da policija i dalje zaustavlja promet te da je na autocesti Zagre-Rijeka pregledan i putnički autobus te da se i na naplatnim kućicama kod Zagreba zaustavljaju vozila i pregledavaju putnici..

PRVA VIJEST -U tijeku je velika policijska akcija, a na ulice Duga Rese izašle su brojne policijske snage s dugim cijevima i počele zaustavljati promet i pretraživati automobile, javljaju 24 sata.

Karlovačka policija potvrdila je da je primila zahtjev PU primorsko-goranske za postupanje, koje je u tijeku, a Radio Mrežnica neslužbeno doznaje kako je postupanje povezano s pronalaskom mrtve žene u Rijeci.

U Rijeci je, u neboderu na 10. katu u ulici Andrije Peruča bb, oko podne pronađena mrtva mlada žena u 30-im godinama. Policija je dojavu dobila oko 10:50 sati, a prema neslužbenim informacijama radi se o nasilnoj smrti.

Tijelo je pronađeno u neboderu na adresi Andrije Peruča 2. Kako doznaje Jutarnji list, policijski očevid usmjeren je prema sumnji da se radilo u ubojstvu.

Neslužbeno, osumnjičenik nije dostupan policiji te za njim traje potraga. Uz zamjenicu županijskog državnog odvjetnika na teren je izašao i forenzički tim koji pomno istražuje mjesto događanja.

Naslovnica Crna kronika