Novosti Crna kronika

NESREĆA

Tragedija na radnom mjestu: kamion 'Čistoće' pregazio svog radnika prilikom odvoza otpada

NESREĆA

Kamion "Čistoće" u ponedjeljak ujutro je u zagrebačkom naselju Odranski Obrež pregazio svog radnika, smetlara, prilikom odvoza otpada. Nesreća se dogodila oko 8,30 sati u Amerikanskoj ulici 41. Policija još provodi očevid, rečeno je u Policijskoj upravi zagrebačkoj.

Zagrebački holding i njihova podružnica "Čistoća" izrazili su duboko žaljenje i sućut obitelji tragično stradalog radnika u Odranskom Obrežu. U priopćenju su naveli da je do nesreće došlo prilikom jutrošnjeg odvoza otpada, a istražne radnje vezano za ovaj događaj još su u tijeku.

- Iako su sve nadležne službe odreagirale u najkraćem mogućem vremenskom roku, na žalost našem kolegi nije bilo pomoći. Zagrebački holding i podružnica Čistoća poštuju sve zakonske propise vezano za zaštitu na radu, ali je, na žalost, došlo do nesretnog događaja koji se nije mogao predvidjeti. Do utvrđivanja svih relevantnih činjenica i okončanja istrage, radni zadaci nadležnih za vozni park podružnice Čistoća bit će dodijeljeni drugim zaposlenicima. Zaposlenici Zagrebačkog holdinga i podružnice Čistoća potreseni su ovim događajem te suosjećaju s obitelji stradalog. Radnicima koji su svjedočili nesreći bit će osigurana psihološka pomoć, a s obitelji preminulog smo u kontaktu te ćemo osigurati svu pomoć s naše strane - ističe se u priopćenju Odnosa s javnošću Zagrebačkog holdinga.

Naslovnica Crna kronika