Novosti Crna kronika

NIJE BILO PRIJE NASILJA

Šokirani susjedi: žena zabila nož izvanbračnom partneru blizu srca, muškarac se u bolnici bori za život

NIJE BILO PRIJE NASILJA

Težak slučaj obiteljskog nasilja dogodio se u ponedjeljak navečer u mirnom gradskom kvartu Banfica u Varaždinu. Nakon kraće verbalne svađe u njihovu stanu u Vukovarskoj ulici, žena (43) je u ponedjeljak navečer oko 22.30 sati kuhinjskim nožem napala svog izvanbračnog partnera (46), zadavši mu ubodnu ranu u lijevoj strani prsišta, u blizini srca.

Nesretnom muškarcu hitnom su intervencijom spasili djelatnici Hitne medicinske pomoći. Prevezen je u Opću bolnicu Varaždin gdje je zadržan na liječenju s teškim tjelesnim ozljedama opasnima po život, javlja Jutarnji list.

Žena je pak uhićena te je protiv nje podnesena kaznena prijava zbog pokušaja ubojstva. Saslušana je i u Županijskom državnom odvjetništvu i na Županijskom sudu u Varaždinu, a sutkinja istrage usvojila je prijedlog Državnog odvjetništva te joj je odredila istražni zatvor zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke i opasnosti od ponavljanja kaznenog djela za koje je osumnjičena.

Kako neslužbeno doznajemo, iako je očito da odnosi između partnera nisu bili skladni, u njihovoj izvanbračnoj zajednici prije nisu zabilježeni slučajevi nasilja. Okolnosti njihova odnosa i povod napada bit će utvrđeni istragom.

Naslovnica Crna kronika