Novosti Crna kronika

Gospari šokirani i uplašeni

Pijavica protutnjala Stradunom - četiri strankinje ozlijeđene

Gospari šokirani i uplašeni

FOTO: Čitatelj / Dubrovački Vjesnik / CROPIX

Snažno nevrijeme praćeno kišom i grmljavinom kojima je prethodila pijavica oko 18 sati zahvatilo je Dubrovnik, u čijoj su povijesnoj jezgri pod udarima vjetra letjeli suncobrani i tende, a četiri osobe su ozlijeđene, te su vozilom Hitne pomoći, odakle su intervenirali odmah po dojavi, prevezene u Opću bolnicu Dubrovnik.


- Jedna gospođa ima posjekotinu na glavi, druga nagnječenje kuka, treća povredu ruke, a četvrta, usljed poskliznuća i pada na ulazu u dubrovačku spomeničku zonu, također je povrijedila kuk. Sve četiri osobe su strane državljanke - kratko nam je kazala dežurna liječnica Hitne u Dubrovniku, dr. Mirna Kopić.


Na upit koliko je ozbiljno stanje ozlijeđenih strankinja i hoće li biti zadržane na daljem liječenju u dubrovačkoj Općoj bolnici, liječnica Kopić, kazala je 'kako za sada ne može reći više, jer slijede dalje medicinske pretrage - rentgen i CT'.


Prema informacijama iz Županijskog centra 112, nevrijeme koje je 'na mah' zahvatilo Dubrovnik, nije prouzročio zastoje u prometu, koji se odvija bez poteškoća.


Uglavnom vedra subota na dubrovačkom području, okončana kratkotrajnim, ali intenzivnim nevremenom, prema najavama meteorologa uvod je u pljuskove i grmljavinu i tijekom noći.

Jasmina Mrvaljević
.

Naslovnica Crna kronika