Novosti Crna kronika

DRAMA U SIVERIĆU

Pijan sletio na prugu - uspio izaći iz automobila prije nego ga je udario vlak

DRAMA U SIVERIĆU

FOTO: NIKŠTA STIPANIČEV / CROPIX

Teretni vlak naletio je u četvrtak pola sata poslije ponoći u Siveriću na automobil Opel Astra koji je sletio s ceste ravno na prugu zajedno sa svojim pijanim vozačem koji, srećom, nije ozlijeđen, jer je nakon slijetanja izašao iz automobila, doznajemo u Policijskoj upravi Šibensko- kninskoj.

Vozač je 29- godišnjak iz Virovitice koji je u alkoholiziranom stanju Opelom virovitičkih registracija vozio cestom D-33 prema Siveriću i došao na tamošnji prijelaz preko željezničke pruge.

Automobilom je sletio s lijeve strane prijelaza preko željezničke pruge na tračnice gdje se Opel zaustavio, a 29- godišnjak izašao iz auta.

U pravi trenutak jer upravo je u Siverić stizao teretni vlak koji je naletio na njegov automobil. Kako doznajemo u policiji, čini se da je pijani vozač uspio vidjeti da vlak stiže pa je na vrijeme izašao. Šteta na Opelu je oko 15 000 kuna.

Nakon te nesreće u Siveriću je, do jedan i po sat u noći, bio zatvoren cestovni i željeznički promet. Prometni policajci otkrili su da vozač, osim što je pijan, nije ni smio sjesti za volan jer mu je ranije oduzeta vozačka dozvola. Pa će ga prijaviti za izazivanje prometne nesreće u pijanom stanju i za izigravanje zabrana iz sigurnosnih mjera i pravnih posljedica osude.

K. GULIN
Naslovnica Crna kronika