Novosti Crna kronika

VOZIO 107 NA SAT

Podignuta optužnica protiv 19-godišnjaka koji je BMW-om usmrtio mladića iz Solina

VOZIO 107 NA SAT

Munivrana ostaje u zatvoru na Bilicama / Arhiv CROPIX

Općinsko državno odvjetništvo u Splitu podignulo je optužnicu protiv 19-godišnjeg Tonija Munivrane zbog izazivanja prometne nesreće sa smrtnom posljedicom. Vozio je BMW brzinom od 107 kilometara na sat, dvostruko brže od ograničenja, iako je imao zabranu vožnje izrečenu po Prekršajnom sudu u Splitu.

Optužnicom je također predloženo da se protiv Munivrane produlji istražni zatvor zbog bojazni od ponavljanja djela, što je optužno vijeće Općinskog suda u Splitu i prihvatilo.

Bomba na policiju, krađe...

Podsjetimo, Munivrana je sredinom svibnja ove godine u Solinu izazvao prometnu nesreću u kojoj je smrtonosne ozljede zadobio 19-godišnji Marko Bulović. U zavoju je Munivrana izgubio kontrolu nad vozilom i prešao u suprotni kolnički trak gdje je udario u fiat uno kojim je upravljao Marko Bulović. Fiat je od udarca odbačen van kolnika na beton od čega je Marko Bulović zadobio višestruke ozlijede od kojih je preminuo u splitskoj bolnici istog dana.

Munivrana je također imao ozljede zbog kojih je bio kraće vrijeme zadržan na promatranju u bolnici, a nakon privođenja zadržan je u istražnom zavoru.

Prije dvije godine bacio je ručnu bombu na solinsku policijsku postaju, za što je dobio osam mjeseci zatvora. U međuvremenu je počinio par imovinskih kaznenih djela.

K. M. B., PSD
Naslovnica Crna kronika