StoryEditorOCM
Biznis'ovo se nikad nije dogodilo'

Ozbiljna kriza u Uberu? Vozač iz Dalmacije: Već dva tjedna nismo dobili novac od kartičnog plaćanja, nitko ne zna što se događa, nismo sigurni da će firma opstati u Hrvatskoj; Iz Ubera kažu da je riječ o tehničkim problemima

Piše Iva Ivanac
28. kolovoza 2019. - 12:47

Kada se pojavio na tržištu, pomeo je konkurenciju. Ljudi su mahnito skidali aplikaciju i iskušavali vožnje, a regularni su taksisti hrlili kod njih raditi. Riječ je o Uberu, tehnološkoj platformi koja putem svojih vozača nudi usluge prijevoza.

Iako se dosada Uber u medijima spominjao zbog, kako lokalni taksisti navode, "nelegalnosti" vožnje ili pak napadima na njihove vozače od tih istih lokalnih taksista, ovoga puta vozači Ubera imaju problem s tvrtkom za koju rade.

Kako doznajemo od našeg sugovornika iz Zadra, koji je zbog straha od gubitka posla želio ostati anoniman, Uber svojim vozačima zadnja dva tjedna nije isplatio novac od kartičnog plaćanja.

Uber naime putem svoje aplikacije nudi mogućnost gotovinskog i kartičnog plaćanja. Kada korisnik aplikacije svoju vožnju plat...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 08:26