Novosti Biznis

Oglas za posao iz snova

Mladi bogataš traži osobnog asistenta, koji je spreman putovati svijetom, odsjedati u skupim hotelima i primati plaću od 28 tisuća kuna; To, dakako, nije sve, evo što se sve traži od novog zaposlenika

Oglas za posao iz snova

“Najcool posao na svijet” uključuje putovanje svijetom svijetom i odsjedanje u skupim hotelima, a ta se "muka" kompenzira mjesečnom plaćom od 28 tisuća kuna.

To, kako prenosi Novac.hr, nudi Matthew Lepre, 26-godišnji milijunaš iz Australije koji se bavi e-trgovinom i zapošljava osobnog asistenta ili asistenticu koja će ga pratiti na čestim poslovnim putovanjima u Japan, Dubai i na Havaje. Zaduženje budućeg zaposlenika bit će koordiniranje njegovim gustim rasporedom, a za to daje godišnju plaću od 340 tisuća kuna (52 tisuće dolara).

- Plaća se temelji na iskustvu osobe, a troškove smještaja i putovanja plaćamo zasebno – objasnio je milijunaš dodajući da će budući zaposlenik morati putovati svakih nekoliko mjeseci.

Mladom trgovcu nije problem izdvojiti za visoku plaću svog osobnog asistenta jer svojim online biznisom, a održava on i tečajeve poslovnog treninga, zarađuje 120 tisuća dolara mjesečno. Odustao je od fakulteta s 23 godine, a od tada predano uči i gradi svoje carstvo.

Istu razinu predanosti traži i od svog asistenta koji će često morati iskorači izvan svoje zone ugode, kaže. Osim marljivosti, novi zaposlenik mora biti duhovit i spontan.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

It was only 3 years ago that I started visualising this... The hustle pays dividends 👌

A post shared by Matthew Lepre (@matthewlepre) on

- Želim nekoga tko će se pridružiti mojim avanturama. Volim ono što radim, ali kad si na vrhu onda si jako zaposlen. Tražim nekog pouzdanog tko će mi pomoći u tim dnevnim aktivnostima – kaže.

Tako od budućeg zaposlenika, uz ljubav prema putovanjima, očekuje informatičku pismenost, dobro vladanje društvenim mrežama, organiziranost i ambiciju.

Naveo je i popis uvjeta, a sve zainteresirane pozvao da prate njegov YouTube kanal gdje dokumentira svoj život, pa aplikanti mogu sami procijeniti je li posao za njih ili nije. Za prijavu potrebno je posjetiti stranicu ecomwarrior.com.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Made over 15k from my laptop whilst traveling around Bali. Life’s tough. 💆‍♂️🌴

A post shared by Matthew Lepre (@matthewlepre) on

 

Uvjeti koji se traže

- sposobnost multitaskinga

- znanje u organizaciji nacionalnih i internacionalnih putovanja

- izvrsne računalne sposobnosti

- izvrsno poznavanje društvenih mreža

- posvećenost detaljima

- želja za predanim radom

- važeća putovnica najmanje godinu dana

- proaktivnost

- točnost

 

Naslovnica Biznis