Novosti BiH

NOVI-STARI PREDSJEDNIK

Ogranak Matice hrvatske Mostar: Muselimović jednoglasno

NOVI-STARI PREDSJEDNIK

Ugledni mostarski odvjetnik Josip Muselimović ponovno je izabran za predsjednika Matice hrvatske Mostar. Bila je to jednoglasna odluka na izbornoj skupštini koja je održana u prepunoj Galeriji kraljice Katarine.

Za dopredsjednika je izabran prim. dr. Slavko Musa, glavni tajnik je prof. Ivan Sivrić, dok će dipl. oecc. Nela Marinčić obavljati poslove rizničara.

Uz navedene čelnike, za članove Predsjedništva još su izabrani: odvjetnica Nada Dalipagić, fra Ante Marić, Dragan Marijanović, prof. dr. Ljerka Ostojić, prof. Mira Pehar, književnik Miro Petrović i dipl. iur. Ivan Rogić.

U tročlani Nadzorni odbor izabrani su: prof. dr. Zdenko Ostojić, dipl. novinarka Misijana Brkić-Milinković i prof. Jago Musa. Skupštini je, među ostalima, nazočio i generalni konzul RH u Mostaru Velimir Pleša.

Novi-stari predsjednik Josip Muselimović podnio je izvješće o radu matičina Ogranka u Mostaru u proteklom četverogodišnjem razdoblju, a generalni tajnik Ivan Sivrić predstavio izmjene i dopune Statuta MH Mostar. Prof. dr. Ljerka Ostojić predstavila je program rada za iduće razdoblje.

M. SIVRIĆ

Naslovnica BiH