Novosti BiH

Sarajevo: svjedok zaspao tijekom svjedočenja na sudu

Svjedok, pozvan na jedan sud u Bosni i Hercegovini kako bi potvrdio navode o umiješanosti dvojice policijskih inspektora u kriminal, zaspao je tijekom davanja iskaza na glavnoj raspravi pa je njegovo svjedočenje odbačeno kao neprihvatljivo, prenijeli su u četvrtak lokalni mediji.

Nermin Imamović iz Kalesije, koji je govorio kao svjedok optužbe protiv policijskih inspektora iz Tuzle Siniše Jankovića i Nijaza Fazlića, zaspao je dok je objašnjavao kako zapravo ne zna ništa o lancu trgovine narkoticima na području Tuzlanske županije.

Optužnica tereti inspektore da su i oni bili dijelom tog lanca.

Imamović, koji je drijemao i dok je čekao na davanje iskaza, potužio se kako se ne može koncentirati zbog velike količine sedativa koju je uzeo.

U jednom trenutku naprosto je zaspao pa sutkinji Fetiji Pašić nije preostalo ništa drugo nego konstatirati kako ispitivanje takvog svjedoka nema svrhe.

Tužiteljica Danica Kovačević-Arapović potom je odustala od uzimanja iskaza od Imamovića, a sud je konstatirao kako se neće uzeti u obzir ni ono što je izjavio prije nego ga je svladao san.

(H)

Naslovnica BiH