Novosti BiH

šogor zatekao stravičnu scenu

Šokantan zločin potresao BiH: otac ubio troje djece pa počinio samoubojstvo; Prije 20-ak dana ostavila ga supruga, prijetio joj je što će napraviti otiđe li od njega?

šogor zatekao stravičnu scenu

Troje djece ubio je u četvrtak njihov otac u Bihaću a potom je počinio samoubojstvo, potvrdili su iz lokalne policije.
Stravični zločin čiji se detalji još utvrđuju počinjen je u bihaćkom nasleju Mali Lug.

Zapovjednik policije Unsko-sanske županije Mujo Koričić potvrdio je kako je očevid u tijeku a pojašnjavajući samo kako je policajac koji je prvi došao na mjesto ove tragedije "zatekao stravični prizor".

"Ubijeno je troje djece, a otac je počinio samoubojstvo", kazao je Koričić kako ga citira portal Klix.

Zapovjednik Koričić također sudjeluje u očevidu i najavio je više informacija po njegovu okončanju.

Prema prvim neslužbenim informacijama, otac je nakon trostrukog ubojstva počinio suicid vješanjem. Sva djeca bila su maloljetna, jedno je navodno išlo u treći razred osnovne škole, a drugo dvoje nije još ni krenulo u školu, tj. jedno je imalo dvije, a drugo pet godina.

Također se neslužbeno doznaje da je ubojicu prije 20-ak dana ostavila supruga.

- Prijavu smo dobili od jednog pripadnika MUP-a, koji je ušao u kuću i zatekao stravičan prizor - rekao je čelnik MUP-a Unsko-sanskog kantona Mujo Koričić koji je također otišao na mjesto zločina.

Spomenuti pripadnik MUP-a navodno je ubojičin šogor.

Prema informacijama Dnevnog avaza, počinitelj strašnog zločina je 37-godišnji Admir Sović, a jedan od njegovih prijatelja policajcima je ispričao kako je Admir krvoproliće najavljivao.

Susjedi tvrde da se Sović bavio popravcima poljoprivrednih strojeva te da je živio sa suprugom i djecom u unajmljenom stanu. Istaknuli su da ga nisu dobro poznavali, s obzirom da se u njihovo susjedstvo doselio tek nedavno.

Admir je, navodno, i supruzi rekao da će ubiti i djecu i sebe ako ga ostavi.

Naslovnica BiH