Novosti BiH

OVO ĆE SE DUGO PREPRIČAVATI

Vlasnik tvrtke šokirao zaposlenike: nakon održanog govora bacio se balkona drugog kata zgrade

OVO ĆE SE DUGO PREPRIČAVATI

Ne pokušavajte ovo ako kod kuće, ako niste sve dobro pripremili. Uostalom, ne pokušavajte ovo nikako, jer je već viđeno.

Vlasnik jedne od najboljih tvrtki u BiH, mostarskog Nsofta, Igor Krezić, održao je, naime, govor svojim zaposlenicima koji su ga pažljivo slušali. No u jednom trenutku ga je prekinuo i izašao na balkon zgrade koji se nalazi na drugom katu.

Dok su se neki od zaposlenika zabavljali, drugi su pratili što vlasnik radi, uslijedio je šokatni trenutak koji je popratio vrisak nekolicine u prostoriji. Naime Krezić se popeo na balkon i bacio u ponor.

Ono što okupljeni u prostoriji nisu znali da je na parking postavljen ogromni zračni jastuk kakav koriste vatrogasci kada spašavaju ugrožene i moraju iskočiti. Kada su zaposlenici shvatili o čemu se radi, uslijedio je ogroman pljesak. Iako je mnogima sigurno “srce sišlo u pete”...

Zbog čega je sve ovo Krezić napravio, objasnio je na svom Facebook profilu.

U opisu vide Krezić je sam napisao:

Prije mjesec dana sam zapoceo svoju "politicku karijeru". Kao i svako samoubojstvo i ovo se desilo zbog viska vremena (cekao sam zenu da najde kolu zero 0.5 u Konzumu).

Medjutim nisam ni pomislio da ce to biti ista vise od jednodnevne fore, nakon sto je par ljudi napisalo stvarno fine komentare, nisam imao srca napisati ista... Posto se moj godisnji odmor poklopio s mojom "politickom karijerom" prvi sastanak nakon sto sam se vratio djelatnici su trazili da objasnim svoje samoubojstvo koje sam naravno.... docarao :)

U ovom pranku, oni su krivci sto su me gurnuli u provaliju (politiku) te sam napustio firme (bio na godisnjem) i dotakao dno zivota u kojem ne vidim spas.....

Naslovnica BiH