ŽivotPUNA OBAVEZA

Jesu li šminka i frizura na mjestu? Europarlamentarka Biljana Borzan iskoristila hotelski hodnik za važan poziv i brzinski 'pregled' u ogledalu

Piše L.L.
jandrokovi000

U povodu hrvatskog predsjedanja Vijećem Europske unije u prvoj polovici 2020. godine, u zagrebačkom hotelu Westin održan je sastanak Vlade Republike Hrvatske i najviših državnih dužnosnika s Konferencijom predsjednika Europskog parlamenta.

Predsjednik Vlade Republike Hrvatske Andrej Plenković sastao se jutros s predsjednikom Europskog parlamenta Davidom Sassolijem u Banskim dvorima, nakon čega je uslijedio sastanak Hrvatske vlade i Konferencije predsjednika Europskog parlamenta u Hotelu Westin.

Konferenciji je nazočila i  europarlamentarka Biljana Borzan, koju je naš fotoreporter snimio dok je u stanci obavljala važan telefonski razgovor.

Žustro se krećući predsobljem, europarlamentarka je iskoristila prigodui da provjeri i jesu li "make up" i frizura na mjestu, a budući su elegantni hotelski hodnici opremljeni i ogledalima velikih dimenzija, dvije su akcije mogle biti obavljene brzo i učinkovito...

Borzan je na današnjoj konferenciji pojavila potpuno u bijelom, a modnim je izborom privukla pažnju i prije nekoliko dana, na Milanovićevom skupu u u osječkoj dvorani Bells.

Skupom predsjedničkog kandidata prošetala je, naime, u crno-bijeloj kombinaciji uskih hlača i čizama visokih sara.

#BILJANA BORZAN