Mozaik Život

tamo je zabava

I svjetske face ga obožavaju: ovaj poznati dalmatinski noćni klub upravo je okrunjen prestižnim priznanjem, evo koje su mjesto među sto najboljih zauzeli...

tamo je zabava

Ovaj noćni klub jedini je iz Hrvatske koji se našao na listi Top 100 najboljih klubova svijeta, a listu je objavila prestižna svjetska organizacija, International Nightlife Association.

Riječ je o Culture Club Revelinu.

U Kolumbijskoj Bogoti naime, održan je šesti po redu kongres International Nightlife organizacije, u sklopu kojeg su i objavljeni ovi rezultati. Nominirano je 300 noćnih klubova iz čak 53 zemlje svijeta. 

Struka je razmatrala popis izvođača, PR i marketing, VIP sekciju, kvalitetu usluge, nacionalna i međunarodna priznanja, akustične mogućnosti, ozvučenje, lokacija, uređenost interijera...

Sto najboljih biralo se unutar 37 zemalja, među kojima Španjolska predvodi sa 22 kluba, SAD sa 16 te Velika Britanija sa 9 klubova u "Top 100".

Prvi na listi je španjolski klub Hï Ibiza, slijedi ga Cavali Club Dubai iz Dubaia. Dubrovački Revelin zauzeo je 45. mjesto.

Revelin nije stran ni poznatim facama - prije dva mjeseca britanska pjevačica Ellie Goulding odlučila je svoj medeni mjesec provesti u Hrvatskoj, a zabavu je organizirala upravo u Culture Clubu Revelin u Dubrovniku.

Nakon što se krajem kolovoza ove godine udala za svog dugogodišnjeg dečka, Caspera Joplinga, mladenci su se na prvo bračno putovanje uputili u Dubrovnik. Svečanoj ceremoniji su prisustvovale brojne zvijezde, a među uzvanicima je bio i Orlando Bloom i Katy Perry. 

"Culture Club Revelin mjesto je u kojem sadašnjost susreće prošlost. Jedan od najboljih svjetskih klubova nalazi se u jedinstvenom okružju petstoljetne kule Revelin u Dubrovniku", opis je kluba na službenoj stranici

Naslovnica Život