StoryEditorOCM
ŽivotPet životnih lekcija

Dijetetičarka s 20-godišnjim radnim iskustvom ima savjete vrijedne zlata: na njenome meniju su i sladoled, salata i sendvič s pancetom, važno je samo jedno 'pravilo'

Piše J. V.
5. rujna 2019. - 00:30

Abby Langer dijetetičarka je s dvadeset godina iskustva rada na tom polju, a kroz njenu su ordinaciju prošle stotine i stotine pacijenata s problemima u prehrani.

Iako kaže kako je svaki njen pacijent bio različit i poseban, neke je obrasce ponašanja naučila, a iz svog je bogatog iskustva izvukla 5 važnih pouka koje bi trebao pročitati svatko tko se ikada mučio s kojim kilogramom viška ili pak razvio neki poremećaj u prehrani, piše Self.

1. Problem s hranom nikad nije "samo" to

Langer kaže kako je tijekom konzultacija sa stotinama ljudi došla do vrlo neugodnog zaključka.

"Svi su oni htjeli naučiti kako se bolje odnositi prema hrani, kako kontrolirati svoje navike jedenja, kako prestati jesti jednom kad osjete sitost, kako se prestati prejedati ili izgladnjivati...", kaže ona....

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. travanj 2024 07:04