Mozaik Život

Split at night

Te vruće ljetne večeri: pogledajte tko se i kako proveo u splitskim noćnim klubovima i doznajte gdje se sve narednih dana možete zabaviti

Split at night

Završila je još jedna Ultra, ali fotografije iz splitskih noćnih klubova dokaz su da je prilike za dobru zabavu bilo i van Parka mladeži. Ako vam je, gledajući ih, došla volja za noćnim izlaskom, pročitajte gdje se sve narednih dana (i noći) možete zabaviti.

Večeras u Šibeniku započinje Seasplash festival. Otvorit će ga New York Ska-Jazz Ensemble, Brain Holidays i Bass Culture Sound System! Uz ovu jedinstvenu koncertnu atrakciju i grupu koja je utemeljila jazz-ska žanr, koncert otvorenja uveličat će i poznati domaći roots reggae bend iz Zagreba, Brain Holidays, kao i legendarni dvojac Bass Culture Sound System.

U splitskom MEDILS-u (Mediteranski institut za istraživanje života) s početkom u 21.30 nastupa jedan od najpoznatijih interpretatora sevdaha novijeg doba, Božo Vrećo.

U četvrtak u klubu 585 u Bolu na Braču gostuje slavni DJ Ian Pooley. Ian gostuje u sklopu projekta BEATS'n'INSTRUMENTS koji se odvija četvrtkom tokom cijelog ljeta u 585 klubu u Bolu. ako vas je ovo zaintrigiralo, dobro će vam doći podatak da za Bol iz Splita vozi katamaran u 21:20, a u suprotnom pravcu kreće ujutro 06:30 s dolaskom u Split u 07:40.

U Sinju u petak započinje SARS festival, detalje doznajte ovdje:

U Solinu u subotu nastupa Justin's Johnson, a u Splitu na bedemu Cornaro legendarni islandski GusGus. Poznati su po eklektičnom zvuku i nekonvencionalnoj fuziji techna, trip-hopa i housea, uspješno ukomponiranoj s drugim glazbenim žanrovima, a sami svoj stil nazivaju techno-soul. Podršku će im dati AM:PM, splitski elektronički dvojac kojeg čine Antonio Milina i Milan Pivalica.

Iste večeri u Vanille nastupa Saša Kovačević, a u Zente će se održati zajednički koncert bendova Go Lilly, La Volpe i The Splitters. Uz retro blues vibre Go Lilly, alt/indie rockere La Volpe i Beatles, AC/DC lovechild The Splitterse ljubitelji alternativnih i rock žanrova sigurno će naći nešto za sebe te obogatiti subotnju večer iskustvom svježe, autorske glazbe. Svirka počinje u 21:00,

Naslovnica Život