Mozaik Život

VEĆ JE OPERIRANA

Slavni vratar se oporavio od infarkta, a onda je strašna dijagnoza stigla njegovu prelijepu suprugu: Riječ od pet slova još se bojim napisati..., priznala je na Instagramu

VEĆ JE OPERIRANA

Samo dva tjedna nakon što je 38-godišnji španjolski nogometni vratar Iker Casillas pušten iz bolnice nakon srčanog udara, šokantne vijesti na društvenim mrežama podijelila je njegova supruga Sara Carbonero.

Prelijepa sportska novinarka otkrila je, naime, da joj je dijagnosticiran rak jajnika.

"I dok se još nismo posve oporavili od jednog šoka, život nas je još jednom iznenadio. Ovaj put sam ja u pitanju i ona riječ od pet slova koju se još bojim napisati.

Prije nekoliko dana na redovnom pregledu liječnici su mi rekli da imam zloćudni tumor i da odmah moram na operaciju. Sve je prošlo u redu i na sreću rak je otkriven na vrijeme, ali preda mnom su još mjeseci borbe zbog popratnih terapija" - prenose mediji izjavu 35-godišnje Sare.

"Osjećam se mirno i uvjerena sam da će sve biti u redu. Znam da neće biti lako, ali bit će sretan kraj. Imam veliku podršku obitelji i prijatelja i sjajnog medicinskog tima.

Iskoristit ću ovaj trenutak i zamoliti kolege novinare da pokažu poštovanje i razumijevanje kakvo su uvijek pokazivali, posebno u ovo teško vrijeme za mene i moju obitelj" - navela je na Instagramu.

Sara Carbonero i Iker Casillas roditelji su dvojice sinova.

Carbonero je snimala u Tarifi na jugu Španjolske kad je bivši vratar Real Madrida pretrpio srčani udar 1. svibnja. Karijera mu je od tog trenutka bila pod upitnikom, no nakon što se oporavio i nakon konzultacija s liječnicima, ustvrdio je da još nije vrijeme za mirovinu, piše The Sun.

Naslovnica Život