Mozaik Život

'nestali' SUVENIRI

Iznenadit ćete se tko stoji iza krađe vrata i seksi korzeta na snimanju 'Igre prijestolja': 'Počeo sam grabiti sve što mi je došlo pod ruku...'

'nestali' SUVENIRI

Mačevi, nakit, donje rublje, čarape i djelić vrata nestali su sa seta serije “Igra prijestolja”, a glavni su lopovi, kako sami priznaju - glumci.

“Ja sam sa seta zadržala svoj korzet i prijateljstva za koja se nadam da će doživotno trajati”, otkrila je za People Sophie Turner koja je u seriji glumila Sansu Stark. Maisie Williams koja glumi Aryu Stark kazala je kako će joj sa seta ostati brojni ožiljci od ozljeda koje je tamo zaradila, ali i prekrasne uspomene.

“Sada mogu priznati - ukrala sam par vodootpornih čarapa sa seta”, rekla je Hannah Murray (Gilly), a Britanac Iain Glen ponio je sa sobom nekoliko prstenova koje je nosio Jorah Mormont.

Liam Cunningham (Davos Seaworth) ponio je mačeve, a Kristian Nairn „ukrao” je komadić vrata zbog kojih je njegov lik Hodor poginuo. Isaac Hempstead-Wright zadnji dan na setu uzeo je sve čega se mogao dočepati, najviše kuhinjskih potrepština.

“Kada sam shvatio da je kraj, počeo sam grabiti sve što mi je došlo pod ruku, drvenu žlicu, zdjelice od slame...”, rekao je za People Isaac.

Jedini koji sa seta nisu uzeli ništa su John Bradley i Emilia Clarke koja je izjavila kako je željela zadržati zmajeva jaja i za to lijepo zamolila, ali joj nije dopušteno.

Naslovnica Život