Mozaik Život

DIRLJIVA ZAHVALA

Nova TV ostala bez vrsnog reportera: mladi Zadranin sad je pred životnom odlukom

DIRLJIVA ZAHVALA

Zadarski novinar Šime Vičević odlazi s Nove TV, piše portal Zadarski.hr navodeći kako se reporter oprostio od zadarskih kolega uputivši im riječi zahvale za godine zajedničkog rada.

Vičević je karijeru televizijskog novinara počeo prije deset godina na lokalnoj televiziji Vox, a zadnjih osam godina proveo je kao vrstan reporter najgledanijeg informativnog programa u Hrvatskoj.

"Nakon osam godina iznimno predanog rada na Novoj TV, otvaram svoje novo životno poglavlje. Novu TV napuštam iz razloga koje ne bih želio javno komentirati. Uz dvije godine provedene na lokalnoj televiziji, iza mene je ukupno deset televizijskih godina.

Apsolutno sam ponosan na svaki pedalj svojeg profesionalnog puta. Imenom i prezimenom stojim iza svakog priloga, svakog javljanja, svakog projekta i svake nagrade. Televizija je moja daleko najveća ljubav, no ovom trenutku još nisam donio odluku hoću li se njome nastaviti baviti. Zato koristim priliku da Vam, kao kolegama, zahvalim na svemu što smo zajedno prošli.

Mnogi od Vas stariji ste od mene i svi ste mi, na neki način, bili mentori. Vrteći film kroz sve ove godine, ne mogu se sjetiti niti jednog problema i niti jedne naše međusobne razmirice. Iznimno sam ponosan na tu činjenicu i na sjajnu suradnju bez obzira na to što smo jedni drugima konkurencija. Svima ponaosob želim mnogo uspjeha na privatnom i poslovnom planu", napisao je Šime u oproštajnoj poruci zadarskim kolegama.

Naslovnica Život