Mozaik Život

veliki dan

Opravdavate li ovakav postupak? Buduća mladenka otpustila frizerku i izazvala niz kritika: 'Cijela je bila tetovirana, mojoj majci je bilo neugodno…’

veliki dan

Jedna mladenka naišla je na žestoke kritike kada je prije svog 'velikog dana' odlučila otpustiti frizerku.

Naime, neimenovana žena je osam mjeseci prije vjenčanja angažirala frizerku koja je u međuvremenu otišla sa svog radnog mjesta. Kada je došla napraviti pokusnu frizuru (tri mjeseca prije vjenčanja), u studiju su joj kazali kako će posao napraviti druga zaposlenica, a mnogi smatraju kako reakcija buduće mladenke nije bila prikladna, piše Mirror Online.

- Žena koja je trebala raditi moju frizuru jednostavno nije bila u redu… Ne šalim se. Moja majka koja mi je bila pratnja, morala je otići na zrak jer joj je bilo neugodno u njezinu prisustvu, ali i zbog nekih stvari koje su u salonu govorili – započela je svoju priču koju je podijelila na stranici Mumset.

- Frizerka je bila puna tetovaža (obje ruke i vrat) i imala je duge umjetne nokte – dodala je nesretna mlada koja smatra da se našla u neugodnoj situaciji jer se sve odvijalo tri mjeseca prije vjenčanja, ali u komentarima nije naišla samo na riječi podrške.

- Imaš tri mjeseca za riješti cijelu situaciju. Ne bih to baš nazvala krizom.

Ovo je smiješno. Zar ljudi koji se trebaju vjenčati zaista razmišljaju o ovakvim stvarima - poručili su joj čitatelji.

Puno tetovaža i umjetni nokti? Kakav horor! Horor! – ironična je bila jedna među njima.

Naslovnica Život