Mozaik Život

NEUMORNI MEŠTAR

Popularni HTV-ov voditelj uživa u izlascima sa voljenim ženama, večeras je izveo kćer Martu; Obitelj mu je sve, tako je bilo i nakon operacije

NEUMORNI MEŠTAR

Voditelj Davor Meštrović gušta u životu. Uvijek u điru sa suprugom Senkom, na putovanjima, koncertima, predstavama, nema gdje ga fotoreporteri ne snimaju svih ovih godina.

Na omiljenog HTV-ovog voditelja večeras su naišli u kazalištu Žar ptica, ovaj put ne u društvu svoje voljene stomatologinje, nego kćeri Marte.

Marta i Davor Meštrović došli su na premijeru kultnog komada "Tonček i točkica", u kojem su uživala i druga poznata lica, poput Natalije Đorđević i Josipa Tešije, Franke Klarić i Petra Cvirtina, Almire Osmanović, Dženise Pecotić i Sanje Pilić, meteorologinje Dunje Mazzocco Drvar s kćerkom, fotografa Damira Hoyke s njegovim curicama...

Studentica psihologice i njen poznati tata za izalazak su se i modno uskladili, oboje u mladenačkim kombinacijama.

Koliko mu je obitelj u životu važna popularni Meštar nije nikad skrivao, u intervjuu za Story ispričao je kako su sve nedjelje proveli zajedno.

"Nastojali smo posvuda voditi djecu sa sobom i tako ih pripremati za putovanja, odmor, vrtić, školu. Ako preko tjedna nismo bili zajedno zbog poslovnih obveza, nedjeljna smo prijepodneva imali rezervirana samo za obiteljska druženja. To je u našoj obitelji nepisano pravilo. Kada razmišljam o naših dvadeset godina braka i zajedništva, mogu reći da je bilo malo nedjelja koje nismo proveli zajedno...".

Supruga Senka, kći Marta i sin Nikola uz Meštra su bili i kad je prolazio vrlo neugodnu zdravstvenu situaciju.

Kad ga je supruga napokon nagovorila na pregled, naime, otkriveno je da Meštrović ima benigni tumor veličine polovice zna riže u nosu. Nakon što je operiran, cijela obitelj je odahnula.

Naslovnica Život