Mozaik Život

KAKVA SUDBINA

Mili Horvat se život okrenuo naglavce: nakon što je sama preboljela teške bolesti, sad je karcinom dijagnosticiran najbliskijoj joj osobi

KAKVA SUDBINA

Mila Horvat je u intervjuu za novi broj Glorije otkrila kako ponovno proživljava zdravstvenu dramu, ovaj put zbog majke kojoj je dijagnosticiran najagresivniji oblik karcinoma

Sportska TV urednica i voditeljica u privatnom je životu pretrpjela brojne udarce, od optužbi da je bila u vezi s oženjenim sportašima, izbornicima i TV urednicima do teških bolesti koje je nakon dugotrajne borbe uspjela pobijediti, piše Gloria.

Prije nekoliko godina preboljela je tumor jednjaka i rak vrata maternice, a sad je njezinoj mami Mileni dijagnosticiran najagresivniji oblik karcinoma dojke.

"Prije Božića je bila na kontroli, iako je ništa nije boljelo. Liječnici su, međutim, posumnjali da nešto nije u redu s njenim zdravljem, a nalaze smo morale čekati do siječnja.

Mama nije željela da odustanem od godišnjeg odmora pa sam u međuvremenu s društvom otputovala u Keniju. Kad sam doznala njezinu dijagnozu, prekinula sam odmor" - ispričala je voditeljica, kojoj se život ponovno okrenuo naglavačke.

Naslovnica Život