Mozaik Život

sretno roditeljima

Nataša Janjić rodila bebu, sinčić je došao na svijet u privatnoj klinici

sretno roditeljima

Glumica Nataša Janjić i njen suprug, ortoped, Nenad Medančić postali su roditelji. Nataša je danas rodila sinčića u privatnoj poliklinici Podobnik. Sretnu vijest objavio je ponosni tata na svojem Facebook profilu, a onda su zaredale čestitke.

Sve pripreme za dolazak djeteta glumica je obavila na vrijeme pa je u njihovom domu sve spremno za doček bebe.

'Osjećam se dobro i veliko i brojimo još sitno, kazala je u utorak ujutro Nataša koja je svoje trudničke dane proživlajvala aktivno i dinamično i izvrsno izgledala.

Podsjetimo, veza između glumice i liječnika počela je prošlog proljeća, a početkom rujna lijepa Splićanka obznanila je medijima da je započela njihova ljubavna priča. 'Spojili su nas zajednički prijatelji, supružnici Marijana Batinić i Matej Pašalić. Nenad je Matejev dugogodišnji najbolji prijatelj, baš kao što sam i ja Marijanina.

Nevjerojatno je što se nas dvoje nikada nismo sreli u istom društvu svih ovih godina. Kako smo im oboje doista bliski i kućni prijatelji i jako nas dobro poznaju, željeli su nas upoznati jer su bili sigurni da smo stvoreni jedno za drugo', otkrila je tada Nataša. Uskoro je sretni par zasnovao obitelj, a trudnoća ih je malo iznenadila.

Naravno, uz neopisivu sreću što će dobiti dijete Nataša je priznala da se pojavio i određeni strah i neizvjesnost.
"Počelo je najljepše razdoblje u mom životu i silno se veselim roditeljstvu", rekla je glumica prilikom vjenčanja koncem prošle godine, a sada je postala i sretna majka dječaka.

Naslovnica Život