Mozaik Život

POVRATAK NA PRISAVLJE

Karmela Vukov Colić vratila se na HRT: uskoro ćemo je gledati u dobro poznatoj emisiji

POVRATAK NA PRISAVLJE

Krajem studenog mnoge gledatelje iznenadio je odlazak Karmele Vukov Colić s HRT-a na kojem je provela više od trideset godina i postala omiljeno televizijsko lice s malih ekrana. Rođena Osječanka tada je kazala kako su rana buđenja zbog emisije Dobro jutro, Hrvatska na njoj ostavila traga zbog čega joj se narušilo zdravlje pa je odlučila napraviti životnu prekretnicu i više se posvetiti sebi.

Dva mjeseca poslije Karmela se opet vratila u zgradu na zagrebačkom Prisavlju gdje je provela dobar dio svog života radeći kao novinarka i voditeljica mnogih usješnih projekata. Ipak, ovaj je put na televiziju stigla kao gošća emisije 'Žene povjerljivo' Daniele Trbović koja će biti emitirana za nekoliko tjedana. Osim Karmele gošće emisije bile su i novinarka Maja Sever te poduzetnica Ivana Matić, osnivačica Woman in Adria.

Četiri dame pričale su o životu na društvenim mrežama, a kako je Karmela svakodnevno aktivna na istima, odmah nakon emisije na Facebooku je objavila nekoliko zabavnih fotografija sa snimanja 'Žena povjerljivo'.

S obzirom kako su se neki HRT-ovi zaposlenici nakon odlaska s te televizije opet vraćali raditi kao honorarci lako je moguće da Vukov Colić uskoro opet pozdravi svoje gledatelje u nekoj od emisija državne dalekovidnice.

Naslovnica Život