Mozaik Život

NAJVAŽNIJA PODRŠKA

One će večeras najstrastvenije navijati: neke su supruge hrvatskih rukometaša okrunjene misice, ali sve su rasne ljepotice

NAJVAŽNIJA PODRŠKA

"Kapetane, vjerujemo u tebe! Idemo do kraja!",  "Takvu Hrvatsku ja poznajem, takvu borbenost, takvu želju za pobjedom, bravo momci svaka čast!", "Sretno, uz vas smo, iznad svih Hrvatska!" - tek je mali dio sličnih poruka strastvenog navijanja i podrške koje su se slile na Instagram profil Domagoja Duvnjaka, kojega bi valjda svaki navijač hrvatske rukometne reprezentacije danas želio potapšati i zaželjeti mu sreću u večerašnjem okršaju protiv Španjolske.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Domagoj Duvnjak (@domagojduvnjak88) on

No osoba čije će srce ipak najsnažnije i s najvećim uzbuđenjem kucati sa svakim zaletom svog životnog heroja bit će nedvojbeno ono Duvnjakove voljene Lucije Žulj, u koju je kapetan Kauboja ludo zaljubljen još iz srednjoškolskih dana.

Svjedoče tome emocijama nabijene fotografije na društvenim mrežama, uz koje Domagoj često ne skriva osjećaje.

"Moj anđeo", "Moje sunce", "Moj svijet", "Moj smajli..." - samo su neki od hashtagova koji prate zajedničke fotografije Domagoja Duvnjaka i njegove lijepe Lucije.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

❤️☀️🌎 #myangel #mysunshine #myworld #bebojelitocesnjak #iligintonic #smajlimoj

A post shared by Domagoj Duvnjak (@domagojduvnjak88) on

Premda su neke od supruga naših rukometaša okrunjene ljepotice, poput Mije Šlogar Bićanić, koja je kao 18-godišnja rukometašica zagrebačke Lokomotive izabrana za Miss sporta Hrvatske ili Lare Stipetić, djevojke Luke Cindrića, koja je nosila lentu pratilje na izboru najljepše sportašice Karlovca, partnerice naših Kauboja jako su atraktivne i zanimljive žene, premda nisu isturene u prvi plan poput supruga nogometaša, recimo.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#istanbul ❤

A post shared by Luka Cindric (@luka_cindric25) on

Ana Stepančić, supruga reprezentativca Luke Stepančića, osvaja svakom svojom pojavom, a iz zajedničkih objava ovog para jasno je i koliko ljubavi i nježnosti dijele sa svojim devetomjesečnim sinčićem Jakovom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Luka Stepančić (@lukastepancic7) on

Manuel Štrlek sreću je pronašao sa suprugom Inom, s kojom ima kći Zoju, te kaže kako je s njegovim djevojkama "život idealan".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Manuel Štrlek (@strlek_manuel_17) on

 

Naslovnica Život