Mozaik Život

Tajanstvena majka

Nismo ga prepoznali: 'Mrkvica' iz BB-a postao bilder, drastično promijenio izgled, a pohvalio se i velikim novostima u svom životu

Tajanstvena majka

Ivan Mitrović poznatiji i pod nadimkom Mrkvica sigurno je jedan od poznatijih reality natjecatelja od kad je takve vrste emisija u Hrvatskoj. Sudjelovao je u jednom od prvih izdanja Big Brothera, a osim po osebujnom izgledu, narančastoj bradi i kosi, javnost ga je upamtila i po nimalo čednim snimkama u kojima je sudjelovala i Mitrovićeva sustanarka Rina Dehni.

Zgodna plavuša kose do koljena ljubovala je tako s Mrkvicom naočigled nacije, a možda najpoznatija scena u povijesti hrvatskog Big Brothera njihov je senzualni seks u kadi na Tajlandu, gdje se sezona i snimala. Veza, nažalost, nakon showa, nije dugo potrajala, svatko je krenuo svojim putem.

Danas je Mrkvica neprepoznatljiv; 33-godišnji bivši atletičar svoje je sportske afinitete odlučio nastaviti ostvarivati u teretani. Nabildan i kose mnogo duže nego za vrijeme snimanja emisije, izgleda sjajno, ali - potpuno drugačije.

 

Zgodni trener i sporadični maneken pohvalio se i velikom novosti u svom životu. Postao je ponosni tata još krajem prosinca, a za 24 sata prokomentirao je svoju sreću.

"Osjećam se divno, uzbuđeno, super!", euforično će, a otkrio je i da se njegova djevojčica zove Mari, što znači "istina". Nije otkrio ipak tko je sretna majka bebe.

Naslovnica Život