Mozaik Život

Nismo ju vidjeli godinama

Sjećate li se neugledne 'usidjelice' s anđeoskim glasom? Prošlo je 10 godina od legendarnog nastupa: vratila se i šokirala izgledom, a i ovaj put dotukla je publiku

Nismo ju vidjeli godinama

Kad je prije deset godina Susan Boyle prvi put stala na pozornicu pred mnogobrojnu publiku britanskog "Supertalenta", većina je, uključujući žiri, pomislila da je riječ o neuglednoj "usidjelici" koja se došla "obrukati".

Postao je to jedan od najvećih primjera zabluda na svijetu, nakon kojeg su se valjda i oni skloni predrasudama zapitali u svoju prosudbu. Susan je postala sinonim za "ne sudite knjigu po koricama", pustila svoj anđeoski glas i rasturila čitavo natjecanje. Unatoč tomu što nije bila našminkana i odjevena u skladu s "pravilima".

 

U međuvremenu je ova škotska pjevačica imala pokoji angažman, snimila je i album, ali veća pojavljivanja u javnosti zadnjih nekoliko godina nije imala, zbog čega je njen posljednji nastup još upečatljiviji...

Boyle je gostovala u showu koji ju je proslavio, ali njegovoj američkoj verziji. Publika je, nakon što su shvatili o komu je riječ, ostala u šoku - nekad neugledna, danas ova 57-godišnjakinja izgleda sjajno, a otkrila je da je u međuvremenu pronašla i dečka.

Je li veza uspjela ili ne, manje je bitno - ono što je još jednom ostavilo gledatelje bez daha Susanin je nevjerojatan glas. Izvedbu pjesme "Wild horses" mnogi su proglasili vrhunskom, a bilo je i onih koji se nisu mogli oduprijeti i pustiti suzu. Talentirana Boyle ponovno je rasturila.

 

Naslovnica Život