Mozaik Život

Stigla beba

'Imamo novi ski tim!': još jedna domaća skijašica postala mama, njena posljednja objava na društvenim mrežama je urnebesna

Stigla beba

Ana Jelušić Black postala je mama, a sretnu vijest podijelio je na društvenim mrežama Hrvatski skijaški savez.

"Blagoslovljeni smo novom djevojčicom. Čestitamo mami!", stoji u objavi nakon koje su uslijedili komentari brojnih obožavatelja, ali i Aninih "kolegica" sa staze.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

We are blessed with a new baby girl ❤❤❤ Congratulations mom @anajelusic

A post shared by CroSki & SQT (@cro_ski) on

 

Nika Fleiss našalila se tako da uskoro "imamo novi ski tim", pozivajući se valjda i na nedavno rođenje bebe Janice Kostelić. Skijašice su rodile u samo tjedan dana razlike, pa su brojni obožavatelji s radošću pozdravili Nikinu izjavu.

Iako se sami još nisu oglasili, nema dvojbe da su Ana i njen suprug, Travis Black, presretni. Beba koju su dugo čekali - skijašica se požalila na društvenim mrežama da je prenijela termin - samo je zaokružila njihovu dvogodišnju idilu u braku.

Brojni su obožavatelji čestitali roditeljima ispod posljednje objave na Instagramu, koja je iz ove perspektive urnebesna.

"Dok su neki čekali Novu godinu, mi smo dočekali bebin termin. Šteta što joj nitko nije javio da bi bilo u redu da izađe!", napisala je prije samo nekoliko dana Ana, uz dodatak "zauvijek trudna", "eksplodirat ću" i "koliko se još mogu udebljati".

 

Naslovnica Život