Mozaik Život

DRAMA U BEOGRADU

Otac voditeljice Big Brothera po nevjerojatnom se scenariju našao na udaru bombaškog napada, otkriveno kome je zapravo bio namijenjen eksploziv

DRAMA U BEOGRADU

Bomba koja je eksplodirala ispod golfa kojim je upravljao Nebojša Mićić, otac populatrne beogradske voditeljice i glumice Marijane Mićić, koju hrvatska tv publika poznaje i kao suvoditeljicu regionalnog Big Brothera s AntonijomBlaće, greškom je postavljena pod njegov auto, piše Kurir.

Navode riječi njihovog dobro upućenog izvora, prema kojemu je bomba bila namijenjena jednom policajcu koji radi u osiguranju člana kriminalnog klana iz crnogorskog Kotora.

Popularna voditeljica Big Brothera ne odvaja se od oca u bolnici, samim čudom je preživio podmetnutu eksploziju u autu, ovog je ljeta uživala u Hrvatskoj

"Bomba koja je eksplodirala u automobilu oca Marijane Mićić spletom nevjerojatnih okolnosti postavljena je pod taj auto. Naime, napadač je trebalo eksploziv postaviti pod "golf 4“ crne boje koji je satima bio parkiran ispod Brankovog mosta. Međutim, "golf“ je u jednom trenutku otišao sa parkinga, a pet minuta kasnije na njegovo mjesto se parkirao Nebojša Mićić svojim "golfom“, koji je gotovo identičan prethodnom.

Kada je napadač došao do parkinga, ne sluteći da je prava meta napada otišla, montirao je paklenu napravu ispod suvozačevog mjesta - objasnio je izvor nevjerojatnu priču, dodajući da je otac poznate voditeljice imao nevjerojatnu sreću što je preživio.

Naslovnica Život