Mozaik Život

TEŠKA DRAMA

Popularna voditeljica Big Brothera ne odvaja se od oca u bolnici, samim čudom je preživio podmetnutu eksploziju u autu, ovog je ljeta uživala u Hrvatskoj

TEŠKA DRAMA

Čini se da je samo čudo spasilo Nebojšu Mićića, oca popularne beogradske tv voditeljice i glumice Marijane Mićić, koji je nastradao u esksploziji automobila kojim je upravljao, a koji je nekad pripadao njegovoj kćeri, piše srpski Kurir.

Javlja kako se eksplozija dogodila dok je automobil prelazio "ležećeg policajca", što je promijenilo smjer eksploziva, pa nije smrtno stradao vozač nego je eksplozija raznijela suvozačev dio.

Otac voditeljice koju poznaje i domaća tv publika, budući je Marijana Mićić s Antonijom Blaće vodila regionalno izdanje Big Brothera, ispao je prilikom eksplozije iz vozila, a ona se ne odvaja od njega u bolnici, javljaju mediji.

Marijana Mićić izjavila je novinarima, od kojih su neki iznosili pretpostavke da je napad možda bio usmjeren na voditeljicu na TV Pinku, kako automobil nije njen i ne vodi se na nju sedam godina.

Marijana je inače sa svojim dragim ovog ljeta uživala na odmoru u Istri i na Korčuli, gdje su guštali u plovidbama, morskim delicijama i koktelima.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#istra 🧡

A post shared by Marijana Mićić (@micicmarijana) on

Svi su joj komplimentirali kako se vidi da uživa u ljubavi, a ljubav će joj sigurno dati snage i da prođe kroz ovo neugodno i stresno razdoblje.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#picnic #boat ❤️💙🇭🇷

A post shared by Marijana Mićić (@micicmarijana) on

Naslovnica Život