Mozaik Život

Crna višnja

RTL-ov show Zvijezde okupirao estradni pomladak: natjecat će se čak troje djece poznatih glazbenika, a karijeru će ponovno pokušati pokrenuti i - Višnja Pevec!

Crna višnja

Druga sezona RTL-ova showa "Zvijezde" kreće u subotu, 13. listopada, a pred žiri će stati i Višnja Pevec, inače supruga poduzetnika Zdravka Peveca, koju trenutačno gledamo i u reklami jedne poznate domaće pivovare.

– Žiri se malo iznenadio kada me vidio, u stilu što ja radim tu među klincima, a ja sam rekla da sam se došla pomladiti. Družila sam se s omladinom i odmah postala mlađa dvadeset godina – kroz smijeh nam kaže Višnja i priznaje kako tremu uopće nije imala.

– Rekla sam: "Bit će onako kako bude" – iskreno će Višnja, koja je izvela pjesmu Zorice Kondže "Zar je voljeti grijeh", a priznaje nam kako ju je na sudjelovanje u showu potaknula upravo prije spomenuta reklama i pjesma "Crna višnja", koju u njoj izvodi.

– Ta "Crna višnja" me vratila u život pa sam pokušala i dalje. Volim pjesmu, i prije ove reklame, od 2008. godine, nisam pjevala negdje javno. Reklama je zanimljiva i vesela, a reakcije su bile vrlo pozitivne. "Crna višnja" mi je otvorila neka nova vrata i svijet, a sada se prepuštam sudbini – kaže nam 56-godišnja Višnja, koja je prije desetak godina nastupala na lokalnim glazbenim festivalima, u to vrijeme je snimila i nekoliko pjesama, a svoju izvedbu u showu "Zvijezde" pogledat će, kaže nam, sa suprugom Zdravkom.

Osim Višnje Pevec, ove će godine pred publiku stati još nekoliko imena koja bi javnosti mogla biti poznata. Naime, svoj su talent odlučili pokazati Noa Rupčić, sin Hrvoja Rupčića, frontmena "Cubisma", i Tine Kresnik, također glazbenice koja je poznata i kao prateći vokal Parnog valjka, te Bruno Banfić, nećak dance ikone 90-ih Ivane Banfić.

Naslovnica Život