Mozaik Život

Kako se voli Hajduka

Petogodišnja Nina oduševila je i razgalila svatove pjesmom 'Zbog jedne ljubavi', a sljedećim je hitom izavala opće ludilo

Kako se voli Hajduka
mala Torcida

Da je nogometna manija potencirana srebrom Vatrenih zapalila djecu diljem lijepe naše može se vidjeti u gotovo svakom nogometnom klubu, koji svi redom bilježe povećani interes mališana za treninzima, no da je Hajduk ostao svetinja može se zaključiti iz videa koji je jutros osvanuo na fan stranicama ´Društva prijatelja Hajduka Proložac´. 

Običaj koji gotovo svakom dalmatinskom piru u neku uru donese i koju Hajdučku pjesmu jedna je raspjevana petogodišnjakinja pretvorila u svojih pet minuta, iz sveg glasa, s mikrofonom nasred bine otpjevavši ˝Zbog jedne ljubavi˝, na opće oduševljenje svatova. Uz grlenu je podršku okupljenih, od riječi do riječi malena Nina ispjevala ovu navijačku himnu, koju svatko s djecom slične dobi na širem području vjerojatno prepoznaje kao soundtrack 2018. godine, privukavši čitavu vojsku navijača u prve redove.

Uzavrelu atmosferu potom je dodatno rasplamsala nastavivši s hitom “Na Poljudu”, podigavši na noge cijelu svitu koja je vijorenjem zastave, plesom i pjesmom pokazala kako djeca uče ljubiti Hajduka.

 

Naslovnica Život