Mozaik Život

tu je i petogodišnje jamstvo

Ford Fiesta već od 991 kunu mjesečno

tu je i petogodišnje jamstvo

Ford je u suradnji s OTP Leasingom pripremio ponudu za kupnju nove Ford Fieste s nekoliko razina opreme uz povoljnije uvjete financiranja preko operativnog leasinga na rok od 60 mjeseci, bez učešća i bez troškova obrade. Mjesečna rata je fiksna u eurima tijekom cijelog perioda leasinga (60 mjeseci), učešće je nula posto i nema troškova obrade.

Dodatna mogućnost je da kupci mogu, ako žele, smanjiti svoju ratu učešćem. Još jedna od dodatnih opcija je otkup vozila po unaprijed dogovorenoj fiksnoj cijeni.

Navedeni uvjeti se odnose na 15.000 kilometara godišnje, odnosno 75.000 kilometara kroz 5 godina, a za sve nove kupce tu je petogodišnje Ford jamstvo koje osigurava bezbrižnost i podršku nakon kupnje vozila.

Novu Fiestu u Mood ponudi od 991 kunu mjesečno i Mood+ ponudi od 1047 kuna mjesečno čini nemetalik verzija s pet vrata uz efikasne i iznimno štedljive motore snage od 70 do 100 KS.

Potpuno nova Fiesta u najvišoj razini paketa opreme nudi se u Groove paketu od 1123 kune mjesečno te u Lounge ponudi od 1439 kn mjesečno uz metalik verziju s pet vrata i motore snage od 85 do 100 KS.

Nova Fiesta dolazi uz nagrađivane EcoBoost motore iznimno male potrošnje i nudi najsofisticiraniji raspon tehnologija pomoći vozaču i mogućnosti povezivanja.

Naslovnica Život