Mozaik Život

'Malo se zabavljala'

Kolinda zapjevala Thompsonovu pjesmu, video postao hit: ekipa na društvenim mrežama oduševljena snimkom, oprostili su predsjednici čak i mali 'propust'

'Malo se zabavljala'

Predsjednica Kolinda Grabar Kitarović u službenom je posjetu SAD-u, a tamo se najprije družila s hrvatskom zajednicom u New Yorku.

Dočekali su je srdačno, s dvojezičnim plakatom dobrodošlice, a koliko se društvo dobro zabavljalo otkrio je i video koji je na svojoj Facebook stranici objavila Udruga hrvatsko-američkih stručnjaka. Snimka pokazuje kako Grabar Kitarović u društvu još dvije dame pjeva najpoznatiju pjesmu Marka Perkovića Thompsona, "Lijepa li si".

Malo je začudno pritom što se Kolinda, koja nam je mnogo puta napomenula kako joj je upravo Thompson jedan od najdražih pjevača, čitavo vrijeme služila mobitelom s kojeg je čitala tekst pjesme koju svi mi, htjeli-ne htjeli, znamo napamet.

"Bravo predsjednice! Naš ponos", pohvalili su ju, ovom 'propustu' unatoč, njeni fanovi.

Snimku je u samo nekoliko sati pogledalo preko 5 000 ljudi, a objašnjenje se nalazi u opisu:

"Predsjednica Kolinda Grabar Kitarović se malo zabavljala sa svima u Nacionalnoj federaciji hrvatsko-američke kulturne zaklade koja je slavila 25. godišnjicu", stoji u objavi.

 

Naslovnica Život