Mozaik Život

ZALJUBLJENA SPLIĆANKA

'Zar još ne znaš da se samo srcem dobro vidi?': Nataša Janjić otkrila tko ju je spojio s Nenadom, trudnoća je bila planirana, ljetne fotke pokazuju gdje se ljubav rađala

ZALJUBLJENA SPLIĆANKA

"Spojili su nas zajednički prijatelji, supružnici Marijana Batinić i Matej Pašalić. Nenad je Matejev dugogodišnji najbolji prijatelj, baš kao što sam i ja Marijanina. Nevjerojatno je što se nas dvoje nikad nismo sreli u istom društvu svih ovih godina.

Kako smo im oboje doista bliski i kućni prijatelji, i oboje nas jako dobro poznaju, željeli su nas spojiti jer su bili sigurni da smo stvoreni jedno za drugo" - otkrila je u razgovoru za Story zaljubljena Nataša Janjić.

Kao grom iz vedra neba prošlog je tjedna javnost iznenadila vijest da lijepa splitska glumica u blaženom stanju.

"Tko je tata?", "Tko je sretnik?" - zasuli su pratitelji pitanjima na Instagramu crvenokosu glumicu, koja nije dugo tajila informacije.

Saznalo se da je snažno i sretno zaljubljena u istarskog liječnika, ortopeda Nenada Medančića.

Otkriven identitet 'sretnog tate': evo tko je tajanstveni odabranik Nataše Janjić s kojim čeka svoje prvo dijete

Nataša i Nenad su cijelo ljeto proveli zajedno i trudnoća je, kako se saznaje, bila planirana.

Uživali su na bajkovitim lokacijama poput Toscane i Barcelone, premda na društvenim mrežama tada nisu objavljivali zajedničke, nego samo "solo" fotografije.

 

"Ostanimo tako dok se sve okriće, nek cili svit trče, ništa to ne vridi. Zar još ne znaš da se samo srcem dobro vidi? I dok ritki znaju, drugi bit će slipi..." - citirala je tako, uz kadrove romantične Barcelone, raznježena Nataša Janjić i Oliverove stihove iz balade "Vridilo je", a očito je što je željela poentirati.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Žena koja je voljela fontane. 🤭⛲️ #sightseeing #ovakosemoze #volimvolim

A post shared by Natasa Janjic (@nanulananula) on

S Marijanom Batinić i Lukom Nižetićem Nataša je nastavila uživati u druženjima i u prvim zagrebačkim "predjesenskim" danima, a zajedničku fotografiju objasnila je riječima: "Kad te familija izvede u kratki izlazak i čuva ti leđa".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kad te familija izvede u kratki izlazak i cuva ti leđa 🤩 #ozareni #dotjerani #sjajni #glo #aboutlastevening

A post shared by Natasa Janjic (@nanulananula) on

Naslovnica Život