Mozaik Život

TEŠKO RAZDOBLJE

Poznata hrvatska misica više nije mogla podnijeti kriminalističke naslove o svom suprugu, odselila je sa sinom i predala papire za razvod

TEŠKO RAZDOBLJE

Bivša hrvatska Miss Universe Ivana Delač ekskluzivno je za časopis Story otkrila da je prije dva mjeseca predala papire za razvod, te da se sa 12-godišnjim Noom preselila na novu adresu.

Podsjetimo, njezin suprug Ivica Đolo, o čemu je Jutarnji izvještavao, prije četiri mjeseca ponovno je završio iza rešetaka remetinečkog zatvora. Zaradio je tada svoju prvu prijavu za pokušaj oružanog razbojništva. U svibnju je pištoljem pokušao orobiti mjenjačnicu na Malešnici, no spriječio ga je vlasnik M. L. koji se pohrvao s njim te ga izgurao napolje.

Također u svibnju, USKOK je protiv Đole i još trojice njegovih suradnika podignuo optužnicu jer su na prodaji gradskih stanova varali potencijalne kupce. Uhićeni su bili lani u koordiniranoj akciji policije, a lakovjernim kupcima lažno su se predstavljali kao suci, sudski i gradski službenici.

Kako Ivana Delač otkriva za Story, nakon što je njezin suprug završio iza rešetaka prije četiri mjeseca otvorila je paralelni svemir informacija za koje uopće nije znala. Istaknula je kako joj je bilo teško čitati senzacionalističke naslove u medijima o svom suprugu.

Naslovnica Život