Mozaik Život

BAJKA POD MARJANOM

Vjenčali se poznati splitski arhitekt i prelijepa pravnica: na glamuroznom partyju u vrtu Galerije Meštrović uživala poznata lica, a posebnu pažnju je plijenila i vjenčanica

BAJKA POD MARJANOM

"Dosta smo se potrudili oko našeg vjenčanja. Željeli smo da naši gosti, i mi naravno, pamtimo takvu posebnu večer u neponovljivom ugođaju Galerije Meštrović..." - priznala nam je lijepa splitska magistra prava, Ana Niseteo, koja je sinoć, na jednoj od najromantičnijih splitskih lokacija, postala gospođa Rako.

Ana se zavjetovala na vječnu ljubav poznatom i uspješnom splitskom arhitektu Damiru Raki uz svjedočenje dviju kuma, odvjetnice i pravnice, tako da je svaka izgovarana riječ morala imati posebnu težinu.

Damir Rako Splićanima je, a i poznavateljima arhitekstonske scene općenito, poznat kao autor Parka Terminal na istočnoj obali, u suradnji s Majom Tedeschi Hotela Briig na splitskim Bačvicama, hotelskog krila Fikus u Radisson Blu u Splitu...

Stoga je logično da su na glamuroznom partyju u vrtu Galerije Meštrović uživale i njegove brojne kolege, poput splitskih arhitekata Hrvoja Njirića, Emila Šverka, Ante Nikše Bilića, ali i HTV-ovih poznatih novinarki, majke i kćeri Nade i Mirte Šurjak.


 

Posebnu pažnju je plijenila i nesvakidašnja vjenčanica mladenke, načinjena kompletno od bijelog perja, djelo kreatora Mihana Momose, koji posljednjih godina osvaja naslovnice uglednih modnih časopisa kao što su Vogue i Elle.

Ana je istančan modni ukus očito naslijedila od mame Snježane, splitske odgojiteljice, koju se često može primijetiti u Splitu i na društvenim događajima i zahvaljujući izgrađenom modnom stilu.
"Za medeni mjesec izabrali smo pitoresknu Kubu, koja nas je oduvijek privlačila" - otkrila nam je Ana, koja je, baš kao i njezin suprug, pravi svjetski putnik, i sama je zbog posla jedno vrijeme živjela u Argentini.

Tako su se među uzvanicima našli i njezini argentinski prijatelji, kao i oni iz Berlina, Firenze, a svi su jednako uživali u glazbi Zorice Kondže i Joška Banova i njihovog pratećeg benda.
U nastavku partyja svirao je i DJ Ante Jakir.

Samu ceremoniju vjenčanja prato je splitski gudački kvartet u kombinaciji klasičnog i modernijeg repertoara, pa se tako, između ostalog, mogao čuti "November Rain" Guns'n Rosesa...

Naslovnica Život