Mozaik Život

Idila na Palmižani

Preporodila ga 'morska spiza': bivši kandidat 'Života na vagi' pohvalio se novim mišićima, a radnom ljetu unatoč, stigne i uživati u ljetu s djevojkom 

Idila na Palmižani

Simpatični natjecatelj RTL-ovog showa "Život na vagi", nekada punašni, danas utegnuti Dorian Crnković, pohvalio se nedavno novostima u svezi glede svoga izgleda.

Dorian je konačno, naime, odlučio ukloniti i višak kože koji ga je mučio nakon što su kilogrami krenuli dolje, a ima i pravi ljetni režim koji mu pomaže u održavanju kilaže.

"Zdravo se hranim - ronim, plivam, igram odbojku, ali i konobarim još od svibnja na Vergadi pa ne stignem toliko vježbati, no kilaža je postojana i nisam se udebljao. Jedem piletinu, tunu, hobotnice, povrće, voće... Tko bi se udebljao uz takvu prehranu!“, otkriva nasmijani Dorian za RTL.

Dodao je, i ne krije, kako mu u svemu pomaže njegova djevojka, i sama nekadašnja kandidatkinja iste emisije, Ivana Stapić.

"Ivana dođe za vikend i velika mi je podrška jer se zajedno pridržavamo zdravog načina življenja", otkriva, s još većim osmijehom.
 

 

Moje sve :)))

A post shared by Dorian Crnković (@dodo2401) on


A idilom se pohvalio i na društvenim mrežama. Na Instagramu je objavio romantičnu ljetnu fotku s naslovom "Moje sve" i pokazao kako, radnom rasporedu unatoč, stigne uživati s djevojkom u morskim radostima na Palmižani. Pokazao je još ponešto - nisu mogli pratitelji skrenuti pogleda s njegovih sve većih prsnih mišića, pa su mu na tome i čestitali.

 

Naslovnica Život