Mozaik Život

'NISTE MANGUPI, KRETENI STE!'

​'Ma nije što si joj dala pare, nego što si im sve po spisku!': Marija Šerifović u kameru ispričala što se dogodilo s djevojčicom koju je zatekla uplakanu

'NISTE MANGUPI, KRETENI STE!'

"Izlazim iz Meka (McDonalds) i vidim ispred sjedi dijete i plače. Suza suzu goni. Pitam dijete zašto plače, a ona mi kaže da su joj iz ranca ukrali 650 dinara..." - započela je pred kamerama svoju videoispovijed popularna srpska pjevačica Marija Šerifović, koja je gestom koju je pokazala u situaciji na koju je naletjela oduševila svoje obožavatelje.

Njezina je objava na Instagramu u zadnjih pola sata otkad je objavljena zabilježila više od 46 tisuća pogleda, a poruke koje je izrekla u snimci, premda se 11-godišnjoj djevojčici morala ispričati što se tako izražava, naišle su na masovno odobravanje.

"Koliko je tužno gdje i kako živimo... Ok, kapiram da se to dešava na svakom koraku... Ali djetetu... I to još džeparac... I to još za "MEK", e pa nećes ga majci!!!" - napisala je popularna glazbenica uz objavljeni video.


"Kraljice, uljepšala si dan i njoj i svima nama, kad vidimo da postoje takve osobe kao što si ti!", "Veliki si ti čovjek, Marija", "Bravo ljudinooo!!!",

"Da nas je više takvih...", "Samo to što si joj prišla i pitala je zašto plače je nešto neopisivo...." - redaju se komentari ganutih pratitelja Šerifovićeve.

"Gledam ovaj video i krene mi suza niz lice... Tužno je to što dječaci, umjesto da zaštite djevojčicu od ljudi koji su skloni tako nečemu, rade to i misle da su face... Ovaj svijet zaista sve više postaje bullshit" - ustvrdila je gospođa. 

"Ma nije što si joj dala pare, nego što si im sve po spisku!" - dobar dio pratitelja posebno su dojmili ovi detalji u "nastupu" i inače srčane pjevačice, bez dlake na jeziku.

 

Naslovnica Život