Mozaik Život

KAD SE HOĆE

Pogledajte nevjerojatnu transformaciju mlade Splićanke: bila je pretila, a uz ove četiri vježbe izgubila je kilograme i danas izgeda fenomenalno

KAD SE HOĆE

Kad se hoće sve se može. To se najbolje vidi na slučaju Splićanke Jelene, koje je "natukla" dvadeset kIlogrma viška, ali je onda rekla dosta i transformirala se u roku od šest mjeseci.

I danas zaista izgleda - fenomenalno. 
 

 

Jelena Bezmalinović je jedna od mojih najdražih klijentica. Surađujemo oko pola godine. Ova mlada Bračanka sa splitskom adresom je najprije htjela skinuti nekoliko kilograma. Težina ju je već polako onemogućavala u dnevnim aktivnostima, počeli su i prvi zdravstveni problemi. I Jele je rekla dosta. A što se tiče kilograma, skinuli smo ih skoro 20, ali kroz pola godine, polako i planski. Vagu i nismo toliko gledali nego više ogledalo. Skidanje kilograma da, ali ne kroz iscrpljivanje i beskrajne aerobne treninge. Uzeli smo utege, girje i šipku u ruke, istovremeno je gubila kilograme i oblikovala tijelo. Jer možemo zamisliti sto bi se dogodilo da je samo trčala i iscrpljivala se u aerobnim treninzima - izgubila bi kilograme, ali efekt bi bio puno lošiji i po tijelo i hormonsku stabilnost. Aerobni treninzi imaju svoje mjesto, ali trening se ne smije sastojati samo od tog vida aktivnosti. A hrana? Naravno, drastično smo korigirali i prehranu. Naime, Jelena je čitala o ‘zdravim’ smoothijima, trpala se voćem jer je čula da je zdravo i da ne deblja. Voće je zdravo, ali - deblja (fruktoza) ako ga se unosi nekritički. Što je jela? Ujutro odmah po dizanju velika casa vode, zatim jaja i tikvice. I sita sate i sate poslije tog obroka. U ostalim obrocima dosta povrća (osim krumpira), meso, riba... i pravilno raspoređena aktivnost u tri dana tjedno i rezultat je tu. Nema prečaca, nema brzih rjesenja, nema kojekakvih tabletica, ali ima rada, planiranja i u svakom novom treningu napredak za jednu stepenicu vise. Zato danas Jela jede i sladoled i kruh i voće, ali planski i umjereno. I da, išla je kod doktora - nalazi super. Ako uložiš u sebe, tijelo će ti vratiti. Što reći, nego budi i ti kao Jele❤️ Ako i vi želite biti kao Jele javite se :)

A post shared by BodyTuning.Split (@bodytuning.split) on


Iz temelja je promjenila prehranu: izbacila je kruh, slatkiše, a uvela mesne obroke, jaja i puno povrća.

Uz ove četiri vježbe kilogrami su samo išli dolje, a uz to je učvrstila tijelo, spriječila da joj koža visi nakon mršavljenja.

Kaže da su joj prestali i bolovi u leđima. 
 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

Naslovnica Život