Mozaik Život

'NIKAD NE ZNAŠ'

Je li Nika Fleiss ovom snimkom otkrila trudnoću? Bivša skijašica iznenadila objavom s ultrazvučnog pregleda

'NIKAD NE ZNAŠ'

Niku Fleiss posljednjih se mjeseci u hrvatskom medijskom prostoru uglavnom pojavljivala zahvaljujući objavama na društvenim mrežama, gdje su njezini pratitelji redovito komplimentirali njezin atraktivan izgled.

'Majko mila!': naša slavna skijašica ne prestaje uzbuđivati pratitelje, ovaj put je grudi pokazala još eksplicitnije, kao i atraktivnu tetovažu

Bilo je tako i proteklih tjedana, kad je plavooka Samoborka, danas s američkom adresom, objavljivala privlačne fotografije s krstarenja po Kornatima.

 

Breakfast with a view ☀️

A post shared by Nika Flei💲💲 (@nikafleiss) on


No večeras je objavom na Instagramovom Storyju mnoge zatekla i zbunila. Objavila je, naime, fotografiju s ultrazvuka u poznatoj zagrebačkoj poliklinici za porode, te smjesta potakla pitanja je li to poznata hrvatska sportašica trudna.

Nika je napisala "Say cheese" kao komentar uz fotografiju i ništa više toga.
Budući je prije dva dana uz senzualnu morsku fotografiju navela kako "nikada ne znaš što će se ustvari dogoditi, čeka li te maleni val ili veliki", te zaključila kako "ostaje samo nada da ćeš znati jahati na njemu kad dođe, a ne potonuti", moguće da se iza tih misli krije najava velikih promjena u njenom životu.


Ne treba sumnjati da će se i to uskoro saznati...

 

Naslovnica Život