Mozaik Život

Tura po Dalmaciji

'Hrvatska u srcu': najzgodnija gastarbajterica na društvenim mrežama stigla u Split i oduševila fotografijom s Peristila

Tura po Dalmaciji

Iva Nikolina Jurić jedna je od poznatijih influencerica na društvenim mrežama, a njena popularnost, začudo, najmanje je izražena u njenoj "matičnoj zemlji".

Iako je Iva rođena u Njemačkoj, gdje su njeni roditelji preselili još 90-ih, ponosna je Hrvatica koja svake godine uredno ljetuje po našim otocima. Golema količina njenih pratitelja (gotovo milijun) popratila je putovanje ove ljepotice, a mnogi su se u komentarima posvetili pohvalama na račun bajkovitih lokacija koje Iva dijeli.
 

 

Domovina ♥️ / dress @_ratandboa_ Anzeige/Ad

A post shared by IVA NIKOLINA JURIĆ (@ivanikolina) on


"Raj na zemlji", opisali su njene objave s Hvara. Ljepotica s Instagrama potom je produžila u Split, a čak je i najjednostavnije moguće ljetno izdanje bacilo pratitelje po podu.
 

 

🇭🇷♥️

A post shared by IVA NIKOLINA JURIĆ (@ivanikolina) on


U traper hlačicama i bijelome topiću pozirala je na Peristilu, a pohvale su joj već naredali i "furešti" i domaći. "Hrvatska u srcu", napisala je "instagramuša" samo, a pratitelji željno iščekuju nove fotke s ljetovanja.

 

Naslovnica Život