Mozaik Život

VELIKE EMOCIJE

'Imaš li i ti suzu u oku zbog Mandže kao i ja?': bračni par Vida objavio fotku s romantične večere, detalj na stolu posebno upao u oko pratiteljima

VELIKE EMOCIJE

"Love" - napisala je kratko i jasno Ivana Vida uz objavljenu fotografiju na Instagramu, gdje u romantičnoj večeri uživa u društvu svog slavnog supruga.

I dok su mnogi poklonici ovog bračnog para odmah iskoristili priliku da im upute neviđene komplimente poput: "Najljepši par ikad", "Žena, majka, kraljica", "Anđeo i njegova muza", "Samo kralj zaslužuje kraljicu", nije manjkalo ni onih kojima je sam pogled na hrvatskog stopera smjesta probudilo žal zbog odlaska iz reprezentacije velikog Marija Mandžukića.

"Jel' ti teško kao i nama, imaš li i ti knedlu u grlu i suzu u oku zbog Marija Mandžukića kao i mi?" - upitala je obožavateljica reprezentacije Domagoja Vidu.

"Oprostio se Mandžukić, nadam se da Domagoj ostaje još četiri godine..." - izrazio je očekivanja drugi.

Oproštaj Mandžukića potresao ostale reprezentativce: pročitajte koje su mu emotivne poruke poslali putem društvenih mreža

Uz upite gdje im je sinčić David, koji je odavno stekao svoju vojsku poklonika, pomni analitičari situacije za stolom Vidinih uočili su jedan poseban detalj.

"Majoneza je glavna!" - stoji, naime, u jednom od komentara.

 

L🖤ve🥂

A post shared by 🇭🇷Ivana Vida, 2️⃣4️⃣ (@ivana_vida) on

 

 

Naslovnica Život